Fransa'da Bir Araç Otobüs Durağına Daldı

Fransız polisi, eski liman bölgesinde bir aracın iki otobüs durağına çarptığını duyurdu. Şehir halkından bölgeden uzak durması isteniyor.

21 Ağustos 2017 - 13:17

Fransa'nın güneyindeki Marsilya kentinde bir araçla saldırı düzenlendi. Fransız polisi, eski liman bölgesinde bir aracın iki otobüs durağına çarptığını duyurdu. Polis halktan saldırı bölgesinden uzak durmasını istedi. 

Fransa'nın Marsilya kentinde bir aracın kalabalığa girdiği iddia ediliyor. Polis eski liman çevresini boşalttı. Olayın kaza mı yoksa saldırı mı olduğu araştırılıyor. Olayda ilk belirlemelere göre en az bir kişi öldü, bir kişi ise yaralandı. AFP'ye konuşan, ismini vermeyen kaynaklar olayın terör saldırısı mı yoksa kaza mı olduğu konusunda bilgi vermekten kaçındı.

Marsilya'da bir araç otobüs durağında bekleyen kalabalığın arasına daldı. Fransız polisi olayda en az bir kişinin öldüğünü çok sayıda kişi yaralandığını bildirdi.

 Fransız medyası ölen kişinin 42 yaşında bir kadın olduğunu aktardı. Bölgedeki tüm yollark kapatılırken polis ekipleri şüpheli bir aracı durdurarak sürücüsünü gözaltına aldı.

 Fransız La Provence haber sitesine konuşan görgü tanıkları, olayın Renault Master model bir minibüsle gerçekleştirildiğini öne sürdü.

Bu haber 625 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()