Filiz ve Turhan'ın İçlerinde Olduğu 16 Kişi Mahkemeye Sevk Edilecek

Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan Gazete Demokrat yazarı Filiz Yalçın ve  DİSK’e bağlı Genel İş 5 İzmir No’lu Şube Yöneticisi Ayhan Turhan'ın da içlerinde olduğu 16 kişi mahkemeye sevk edilecek.

16 Ağustos 2017 - 10:01

5 gün önce sabah vakti düzenlenen operasyonla İzmir'de evlerinde gözaltına alınan 16 kişinin yarın sabah mahkemeye sevk edileceği öğrenildi. 

Eski Adalet Bakanı yeni Başbakan Yardımcısı ve hükümet sözcüsü Bekir Bozdağ'ın “Türkiye’de tweet attı diye tutuklanan bir Allah’ın kulu var mı, yok” açıklamasından kısa bir süre sonra İzmir'de sabah operasyonlarıyla sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar nedeniyle 16 kişi gözaltına alınmıştı. 

Yarın mahkemeye sevk edilecek olan aralarında Gazete Demokrat yazarı Filiz Yalçın ve DİSK'e bağlı Genel-İş İzmir 5 No'lu Şube yöneticisi Ayhan Turhan'ın da aralarında olduğu 16 kişi için İzmir 78'liler Derneği adliye binası önünde basın açıklaması düzenleyecek. Öte yandan DİSK'in de sabah saatlerinden itibaren adliye önünde beklemeye başlayacağı öğrenildi.

Gazete Demokrat

Bu haber 2974 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı
Kılıç, “Sığacık halka kapatılıp, yabancı turiste açılacak”
Kılıç, “Sığacık halka kapatılıp, yabancı turiste...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()