Fıçı, başkanlık için iddialı konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Kadın Kolları Kongresi’ne sayılı günler kala, adaylardan Saniye Bora Fıçı, “Saniye Fıçı olarak yola çıktım ve bu seçimi alacağım” dedi.

15 Ocak 2018 - 16:39

CHP İzmir örgütü kongre sürecinde sona yaklaşırken şimdi de gözler, İl Kadın Kolları Başkanının belirleneceği 21 Ocak Pazar gününe çevrildi. Kadın Kolları Başkanlığına aday 3 isim var. Mevcut CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, CHP İl Kadın Kolları eski Başkanı Özgün Utku ve İl kadın Kolları Yönetiminde Bilişimden Sorumlu eski Başkan Yardımcısı Saniye Bora Fıçı. Kongre öncesi adaylardan Fıçı ile görüştük. İddialı bir açıklama yapan Fıçı, “Saniye Fıçı olarak yola çıktım ve bu seçimi alacağım” diye belirtti. 
“İZMİRLİ KADINLAR, ALANLARDA OLMAK ZORUNDA”
2019 sürecinin önemine vurgu yapan Fıçı, “Tüm Türkiye’nin gözü İzmir’de. 2 yıl önce de bir adaylığım söz konusuydu ama ipi, bir başka arkadaşımız göğüslemişti. O dönemde planladığımız ve yarım kalan projelerimiz vardı. Şimdi tekrar onları yapabilmek için aday oldum. Bu bağlamada bütün ilçelerimizi geziyorum ve fikir alışverişinde bulunuyorum. İktidarın,  iktidar olduğu dönemde kadına verdiği değer ortada. Bu yüzden İzmir’de çok güçlü bir kadın örgütlenmesine ihtiyaç var. 2019, çok önemli bir süreç. Geçireceğimiz seçimlerde tüm İzmirli kadınlar, alanlarda olmak zorunda. Kadın cinayetleri, kadına uygulanan şiddet, çocuk gelin ve müftülük yasasıyla beraber tüm olumsuz eylemlerin karşısında durabilmek için güçlü bir yapı oluşturmak istiyorum. Saniye Fıçı olarak yola çıktım ve bu seçimi alacağım. Genel Başkanımızın, ‘2019 yılına Cumhuriyet Halk Partili kadınlar damga vuracak’ sözü çok önemli. 1919 ruhunu 2019’a aktarmak istiyoruz. Bunu da kadınlara aktarmak benim birinci görevim olacak. Yeni il başkanımız; genç, dinamik, bilgi-birikimi açısından donanımlı birisi. Çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Deniz Bey, gençlik kolları ve biz çok güçlü bir şekilde 2019 yılında partimizi iktidara kavuşturacağız. Kadın kolları başkanlığı için 3 aday var. Başka aday çıkar mı bilemem? Üçümüzde birbirimizi yeni tanımıyoruz. Biz rakip değiliz, yol arkadaşıyız” şeklinde konuştu. 

 

Bu haber 1205 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()