Ferhan Şirvan, son yolculuğuna uğurlandı

Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hayatını kaybeden İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Özel Kalem Müdürü ve Sosyal Projeler Daire Başkanı Ferhan Şirvan, son yolculuğuna uğurlandı.

26 Ekim 2016 - 17:45

Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hayatını kaybeden İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Özel Kalem Müdürü ve Sosyal Projeler Daire Başkanı Ferhan Şirvan, son yolculuğuna uğurlandı. Şirvan’ın cenazesi Bornova Manavkuyu Taşkent Camii’nde ikindi namazını müteakip Menderes Yeniköy Mezarlığı’na defnedildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, eşi Türkegül Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir bürokratları ve çalışanları da bu acı günde aileyi yalnız bırakmadı. 2005 yılında meme kanserine yakalanan Ferhan Şirvan, 10 yıl boyunca hastalıkla mücadele etmiş ve bu süre içinde Umuda Yolculuk” ile “Sihirli Umut Bahçesi” adlı kitapları yazmıştı.

Bu haber 2713 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()