Fenomen Dizilerin Ünlü Yönetmeni, Üniversiteli Kıza Tecavüz Suçundan Tutuklandı

Leyla ile Mecnun, Medcezir, Adını Feriha Koydum gibi fenomen dizilerde sanat yönetmenliği yapan H.S. üniversiteli genç kıza tecavüz etmekten tutuklandı.

18 Ağustos 2017 - 15:39

Fenomen dizilerden Leyla İle Mecnun, Medcezir, Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı ve Kanıt gibi ekranın en çok izlenen dizilerinin sanat yönetmeni olan H. S. üniversite öğrencisine tecavüz etmek suçundan tutuklandı. Olay dizi dünyasında deprem etkisi yarattı.

GENÇ KIZI EVİNE GÖTÜRÜP TECAVÜZ ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Üniversite öğrencisi 26 yaşındaki H.B.G., eski erkek arkadaşının asistanlığını yaptığı dizilerde sanat yönetmenliği yapan H. S. ile geçen ay bir mekânda karşılaştı. Aynı masada oturan ikili bir süre sohbet ettikten sonra H.S, genç kızı "Telefonumun şarjı bitti, evim yakın, bana gidelim, şarj ettikten sonra tekrar çıkarız" diyerek evine davet etti. Evde bir süre vakit geçirdiler. İddiaya göre daha sonra H.B.G.'ye cinsel saldırıda bulundu. H.B.G. hastaneden rapor alarak şikâyetçi oldu.

"KENDİ RIZASIYLA OLDU"

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan H. S., "Beşiktaş'ta eğlendik. Gece balkonda oturduk ve daha sonra ilişkiye girdik. Kendi rızasıyla oldu. Zaten benim boyumda, benden iri biri, zorla ilişkiye girmem mümkün değil" dedi. İfadesi alındıktan sonra savcılık tarafından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilen Sur 'cinsel saldırı' suçundan tutuklandı.

Bu haber 1013 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()