FARKINDALIĞA TEŞEKKÜR

İzmir Down Sendormu Derneği, Mart ayında başlattığı kampanya ile gözlük satışlarından sağlanan gelirin bir bölümünü kendilerine bağışlayan İzmir’in en köklü optik ve gözlük markası Ferruh Filiz’e teşekkür plaketi verdi.

27 Nisan 2017 - 08:30

“21 Mart Dünya Down Sendromu Günü” öncesinde başlattığı kampanya ile Down Sendromlu çocukların eğitim ve rehabilitasyonuna katkı sağlanması amacıyla gözlük satışlarının bir bölümünü derneğe bağışlama kararı alan Ferruh Filiz Optik, toplam dokuz mağazasından elde edilen geliri derneğe bağışladı.

Yapılan bağışın down sendromlu çocukların gelişimine katkı sağlayacak etkinliklerde kullanılacağını belirten İzmir Down Sendromu Derneği Başkanı Gülnaz Rodoplu, “Bugüne kadar birçok kurum ve kuruluştan destek gördük. Çocuklarımızın mutlu olması ve toplumdaki farkındalığın artırılması adına herkes elinden geldiğince katkı sağladı, sağlamaya devam ediyor. Ferruh Filiz Optik, bir ay boyunca dokuz mağazasında bu farkındalık için önemli bir kampanya yürüttü. Derneğimizin maalesef hiçbir geliri yok. Sağlanan bu katkı çocuklarımızın çeşitli ihtiyaçlarını sağlamak için kullanılacak. Derneğimize katkılarından ve +1 farkındalık yarattıklarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“EN ANLAMLI DESTEK”

Ferruh Filiz Optik Proje ve İş Geliştirme Yöneticisi Melis Filiz Demirtaş ise kampanya ile down sendromlu bireylere ve ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmeyi amaçladıklarını vurguladı. Müşterilerin de aynı duyarlılığı paylaşmalarından mutlu olduklarını kaydeden Demirtaş, “Çok olumlu geri dönüşler aldık. Ay sonunda satışlarımızdan elde edilen gelirin belli bölümünü derneğe bağışlayarak küçük de olsa bir katkı sağlamak istedik. Ama daha da önemlisi toplumda farkındalık ve duyarlılık yaratmaktı, başarabildiysek ne mutlu bize. Dileğimiz, farklı kampanyalarla bu duyarlılığın yıl boyunca sürdürülebilir olması” dedi.

Bu haber 841 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()