Eylül Metin'in yeni klibi yayında

Uzun bir aranın ardından 5 parçalık maxi single müzik marketlerdeki yerini aldı.

03 Temmuz 2017 - 17:02

Uzun bir aranın ardından 5 şarkılık  maxi single ile müzik piyasasına geri dönen sanatçı Eylül Metin, müzik marketlerdeki yerini aldı. 1 yıl gibi uzun bir çalışmanın sonunda Eylül Metin  titizlikle hazırlanmış muhteşem eserlere imzasını attı. 

Uzun bir aradan sonra rakipsiz olduğu sahnelere ve eğlence dünyasına muhteşem şovları ve efsane repertuvarı ile döneceğini söyleyen Eylül Metin, heyecanla müziksevelerle buluşmak için gün sayıyorum dedi. 

5 şarkılık maxi singleda yer alan tüm şarkılar müziğin deha ismi Erdem Kınay tarafından aranje edildi ve remix yapıldı.

"KIPIR KIPIR" YAZA DAMGA VURACAK

Eylül Metin'in Kıpır Kıpır, Şıkır Şıkır, Tay Tay, Hadi Bay Bay şarkısı Seyhan Müzik etiketi ile müzik marketlerdeki yerini aldı. 

Başarılı sanatçı yaptığı açıklamada, "EYLÜL METİN'in albümünü dinlemeye başladığınızda; önce TAY TAY’da duracaksınız, sonra tempo tutacaksınız, sonunda da EYLÜL METİN size sahnenin o benzersiz coşkusunu getirecek ve finalde BAY BAY DİYECEK... Kısaca bu yaz EYLÜL METİN  ile tay tay  coşacaksınız. açıklamasında bulundu.

Bu haber 1210 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yavaş ve İmamoğlu'nun kazanma ihtimali çok yüksekti
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı:...
Yeşilçam’ın çehresi değişecek
Yeşilçam’ın çehresi değişecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()