Erdoğan'ın baş danışmanı Şaban Dişli istifa etti

General kardeşi darbe girişimi sanığı olan AKP Genel Başkan Baş Danışmanı Şaban Dişli istifa etti

19 Ekim 2017 - 18:28 - Güncelleme: 19 Ekim 2017 - 18:40

Erdoğan'ın baş danışmanı Şaban Dişli istifa etti

General kardeşi darbe girişimi sanığı olan AKP Genel Başkan Baş Danışmanı Şaban Dişli istifa etti

General kardeşi darbe girişimi sanığı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomiden sorumlu başdanışmanı Şaban Dişli istifa etti

Yazılı açıklama yapan Dişli, 24 Ağustos'ta ekonomi alanında çalışmalar yapmak üzere parti tüzüğünün 145. maddesi uyarınca şahsının "Genel Başkan Danışmanı" olarak atanması dolayısıyla büyük onur duyduğunu belirtti. Göreve getirilmesi dolayısıyla AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür eden Dişli, şu ifadeleri kullandı:

"Erdoğan'ı haksız yere yıpratmamayı teminen..."

"Ancak bu şerefli göreve atanmamın ardından gerek basın gerek sosyal medya gerekse parti içinden birçok arkadaşımın yorumları beni son derece rahatsız etti. Etmeye de devam ediyor. Partime ve Sayın Genel Başkanım Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman, hangi makam ve mevkide olursa hizmet etmeyi bir onur olarak kabul ediyorum. Partimi ve Sayın Genel Başkanım Recep Tayyip Erdoğan'ı haksız yere, daha fazla yıpratmamayı teminen bu kutlu görevden istifa ettim."

AKP Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Ağustos ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomiden sorumlu başdanışmanlığına getirilmişti.

Kaynak: EVRENSEL GAZETESİ
Bu haber 685 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()