Erdoğan: Bir gece ansızın gelebiliriz dedik, TSK şu anda operasyonu başlattı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor.

13 Ekim 2017 - 18:11 - Güncelleme: 14 Ekim 2017 - 13:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir gece ansızın gelebiliriz dedik, TSK şu anda operasyonu başlattı" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor.

Erdoğan'ın konuşmasından başlıklar şöyle:

"Türkiye'yi batı ve dünyadan tecrit için ellerinden geleni yapanlar beyhude uğraşıyorlar. AB serbest dolaşım hakkı vermedi de ne oldu? Dünya başımıza mı yıkıldı? Hala oyalıyorlar. Bu minderden biz değil siz kaçacaksınız. Eğer dürüstseniz yapın açıklamanızı. Açıklamayı yapın bitirelim işi. Bizim size ihtiyacımız yok. Karşılıklı bir ihtiyaç formülü var. 

Yanımızda olanları unutmadığımız gibi ayağımıza çelme takanları da unutmayacağız. Müttefik dediğimiz kimi devletlerin ülkemize karşı sergilediği ikiyüzlü tutumdan çok rahatsızız. Yüzyüze geldiğimizde her türlü teminatı verenlerin arkamızdan oynadığı oyunlar artık gizlenemez hale gelmiştir. Bize hak ve özgürlük dersi verenlerin işlerine gelmediğinde bu kavramlardan vazgeçtiklerini açıkça görüyoruz. Terör örgütleri ile kol kola bölgemizi tanzime giriştiler. Şu anda DEAŞ'a karşı PYD, YPG gibi terör örgütleri ile mücadele ediyorlar. Biz Astana süreci başlattık ve bu süreçte Türkiye Rusya İran bir karara vardılar."

'TSK ŞU ANDA OPERASYONU BAŞLATTI'

"Bir gece ansızın gelebiliriz dedik, TSK şu anda operasyonu başlattı.

Kimse bize bunu niye böyle yaptın diyemez.

Ama unutmayın, bu ülkede değil, ülkenin dışında da Kılıçdaroğlu'nun adedi çok fazla. Bir yandan askerin sınır dışına çıkmasını destekleyeceksin, az sonra İdlib'de ölenlerin sorumlusu Erdoğan diyeceksin. Sen ne cahil adamsın"

'SİZ İSTESENİZ DE İSTEMESENİZ DE...'

"Bizim kendi değerlerimizin ve inancımızın mensubu olarak bizim vatandaşlarımızın kahir ekseriyeti resmi nikah kıyıldıktan sonra bir de hocaya gidip nikah kıydırıyor. Bu gerçekleri göz önüne almak lazım. Laikliğe aykırı diyor ee Batı laik orada nikah kilisede kılıyor. Orada laikliğe aykırı değil de buradan neden olsun? İsteseniz de istemeseniz de bu Meclis'ten geçecek. "

Kaynak: SOL GAZETESİ
Bu haber 760 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()