Emekliler Zamlara İsyan Ediyor

Türkiye’nin tek yasal emekli sendikası olan Tüm Emekliler Sendikası, İzmir' de son zamları protesto etmeye hazırlanıyor.

11 Kasım 2017 - 21:24

Türkiye’nin tek yasal emekli sendikası olan Tüm Emekliler Sendikası, İzmir' de son zamları protesto etmeye hazırlanıyor.

 

Son yapılan zamlarla başta emekliler olmak üzere bütün çalışanların reel anlamda gelirlerinin düştüğünü ifade eden sendika yetkilileri bütçe açıklarının halkın üstünden kapatmaya çalışan politikalara sessiz kalmayacaklarını dile getirdiler. Söz konusu zamlarla ilgili 13 Kasım Pazartesi günü saat 12' de İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde bir basın açıklaması yapacaklarını belirten Tüm Emekliler Sendikası MYK üyesi İbrahim Yılmaz toplumun ortak bir sorununu dile getirecekleri bu basın açıklamasında haktan ve adaletten yana olan bütün yurttaşların kendilerine destek vermelerini istedi.

Bu haber 1587 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()