Emekliler Yarın Alanlarda

Türkiye' nin tek yasal emekli sendikası Emekli-Sen ekonomik taleplerini haykırmak için bütün illerde eş zamanlı olarak sokağa çıkıyor.

11 Aralık 2017 - 09:57

Türkiye' nin tek yasal emekli sendikası Tüm Emekliler Sendikası (Emekli-Sen) ekonomik taleplerini haykırmak için bütün illerde eş zamanlı olarak sokağa çıkıyor. 

Emeklilere bütçeden ayrılacak payın arttırılması talebiyle Emekli- Sen İzmir şubeleri de 12 Aralık Salı günü Karşıyaka' da bir araya gelecek. Saat 12:30' da KArşıyaka metro önünde buluşacak olan sendika üyeleri burdan vapur iskelesine kadar yürüyüp yapacakları basın açıklamasıyla eylemlerini sonlandıracaklar. 

Eyleme siyasi partiler, sendikalar ve çeşitli sivil toplum örgütleri de destek verecek.

Bu haber 2025 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()