Eliz Sakuçoğlu: Ayrıldığım Erkeklere Kapım Açık

Eliz Sakuçoğlu 33 yaşında. Onu Murat Boz’un sevgilisi olarak tanıdık. Stili, havası ve seksi pozlarıyla da gündemimizden düşürmedik. İlişkilere de farklı bakıyor, “Aldatmayı da affederim. Ayrıldığım erkeklerle iş bile yaparım” diyor.

17 Eylül 2017 - 16:41

Eliz Sakuçoğlu Posta'dan Canan Danyıldız'a konuştu. İlginç açıklamalar yaptı. İşte o röportajdan öne çıkanlar:

Sizi Murat Boz ile olan ilişkinizle tanıdık. Böyle anılmaktan rahatsızlık duyuyor musunuz? 

Öyle tanındım, doğru. Murat bu ülkenin en başarılı sanatçılarından biri. 8 buçuk yılım onunla geçmiş. Neden kızayım? İstesem de o kadar yılı silebilir miyim?

Murat Boz’la ayrılığınız sonrası da kimse unutmadı sizi...
Sonra Eliz olarak bağımsız ilerleyebildim. Bu kızılacak bir şey değil. Murat sizin beni tanımanıza vesile oldu, o kadar.

Sonra Beran Benan ile ilişkiniz oldu, evlenmenizi bekliyorduk...
Evet, iki yıl birlikteydik. Ama kısmet olmadı. Ne yapmam lazımdı? Aylarca ağlamam, kendimi üzmem mi gerekiyordu? Demek ki hayırlısı değilmiş, böyle bakıyorum meseleye.

Biten her iki ilişkiniz için de soruyorum; dost kalabiliyor musunuz? 
Ben öyle ayrıldım. Beni ne zaman isterlerse arayabilirler. Hayatıma bir şekilde girmiş erkeklere kapımı kapamam. Keşkelerim, pişmanlıklarım yok. Onlara kapım açık.

Gerekirse bir araya gelip iş yapar mısınız? 
Evet, gelirim, her şeyi yaparım. Bu insanlarla ilgili pişmanlığım, kinim yok. Nötrüm, o yüzden rahatım. Sokakta görsem selam veririm. Altında bir şey aramak yersiz.

Aşk acısı çeker misiniz, ayrılığa tepkiniz nasıl olur? 
Ayrılık da aşka dairdir. Ama gelmeleri gibi gitmelerinin de bir nedeni var. Bizdeki en büyük sorun beklentiye girmemiz. Ben bunu asla yapmıyorum.

 


 

Bu haber 2674 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()