Ege Üniversitesi Ve KKTC İşbirliği

13 Kasım 2017 - 12:24

Ege Üniversitesi ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kamu Hizmetleri Komisyonu arasında süren işbirliğinin farklı alanlarda artarak devam etmesi hedefleniyor.

Ege Üniversitesi ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet Kamu Hizmetleri Komisyonu arasında 2014 yılında imzalanan işbirliği protokolünün her yıl yenilenen ek protokolü, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak ile Komisyon Başkanı Kamil Kayral tarafından imzalandı. İmza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bizim için her zaman farklı ve özel bir yere sahiptir. Ege Üniversitesi olarak kendilerine ihtiyaç duydukları her türlü desteği vermeye hazırız. 4 yıldan bu yana devam eden işbirliğimizi farklı alanlarda da geliştirecek çalışmalar içinde yer almak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Kamu Hizmetleri Komisyonu tarafından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kamu personeli alımında yapılan sınavların sorularının Ege Üniversitesi Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından tedariğinindevamı için imzalanan protokol töreninde konuşan Komisyon Başkanı Kamil Kayral ise gelecek yıl süresi sona erecek olan ana işbirliği protokolünün yenilenmesinin gündeme geleceğine değindi ve “Biz de artık kendimizi Ege Üniversiteli sayıyoruz ve devam eden çalışmalarımızdan büyük memnuniyet duyuyoruz. İşbirliğimizin devamını arzu ediyoruz” açıklamasında bulundu. Kayral, Rektör Prof. Dr. Budak’a nakış işleme hediye ederken Rektör Prof. Dr. Budak, Kayral’a Ege Üniversitesi rozeti taktı.

Protokol törenine, Kamu Hizmetleri Komisyon Başkanı Kayral’ın yanı sıra KKTC İzmir BaşKonsolosuİpal Emin, Sınav Hizmetleri Müdürü Mehmet Öznacar, Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Vekilleri Prof. Dr. Cengiz Metin, Prof. Dr. Makbule Aşıkoğlu ve Prof. Dr. Ülkü Karabay Yavaşoğlu ile Ege Üniversitesi Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Tuncay Öğretmen, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Alper Başbay, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tarık Kışla, Doç. Dr. Hakan Atılgan ve Genel Sekreter Yardımcısı Rasim Kılıçlı katıldı.

Bu haber 2301 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()