Ege Üniversitesi 700 Kişiye Pedagojik Formasyon Eğitimi Verecek

Ege Üniversitesi (EÜ) Eğitim Fakültesi 2017-2018 eğitim-öğretim yılı Aralık 2017-Mayıs 2018 döneminde mezuniyet durumunda olan öğrenciler ve mezunlar için “Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı” açacak.

14 Kasım 2017 - 11:18

Ege Üniversitesi (EÜ) Eğitim Fakültesi700 mezun durumunda olan öğrenciye ve mezuna pedagojik formasyon eğitimi verecek

Ege Üniversitesi  Eğitim Fakültesi tarafından 2017-2018 eğitim- öğretim yılı Aralık 2017-Mayıs 2018 döneminde mezuniyet durumunda olan öğrenciler ve mezunlar için açılacak Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı (PFESP) ön başvuruları duyuruldu.

Adayların ön kayıtları 18-22 Kasım tarihleri arasında  EÜ Eğitim Fakültesi Derslikler Binası’nda yapılacak.Hem mezun olacak hem de mezun olan öğrenciler için toplam 700 kişilik kontenjanın açıldığı programda,  525 kişilik kontejan mezun durumunda veya mezun olduğunu belgeleyen Ege Üniversitesi lisans öğrencilerine ve mezunlarına,  175 kişilik kontejan ise not durum belgesi ile mezun durumunda veya mezun olduğunu belgeleyen diğer üniversitelerin lisans öğrencilerine ve mezunlarına ayırıldı. Katılmak isteyen adaylar, ayrıntılı bilgiye http://egitim.ege.edu.tr sitesinde duyurular kısmından ulaşabilirler.

 

 

Bu haber 2032 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()