Ege'nin Yeni Sesi TV'DEN 29 Ekim'de Yayında...

İzmir'e yeni televizyon kanalı.

27 Ekim 2017 - 14:28

İzmir ve Ege Bölgesine yayın yapan televizyon kanalları bir süre önce tek tek kapanmıştı. Aradan geçen sürede hiçbir sermayedar da medya sektörüne yatırım yapmayınca İzmir ve Ege Bölgesi ekransız kaldı.

Pek çok medya çalışanın da işsiz kaldığı dönemde eski gazeteci Seçkin Öner'in girişimleri sonuç verdi. Aydın'dan yayın yapan TV'DEN televizyonu stüdyoları ve canlı yayın araçlarıyla İzmir'de faaliyette bulunma kararı aldı. Üst düzey yöneticiliğini Seçkin Öner'in üstlendiği TV'DEN'in yayın koordinatörlüğüne yine eski gazeteci ve pek çok televizyonda yöneticilik yapmış olan Cengiz Duyar görevlendirildi.

YAYIN HEYECANI

Başta haber olmak üzere yayın hayatına oldukça iddialı hazırlanan TV'DEN 29 Ekim'de törenleri canlı yayınlayarak start verecek. Aynı gün akşam saat 19.00'da Ana Haber Bülteni ile yayınına devam edecek olan TV'DEN programlarında da iddialı olacak.

İzmir'de pekçok gazeteci ve kanaat önderini ekranlarla buluşturmayı hedefleyen TV'DEN Ege Bölgesi ve İzmir'in siyasi nabzını da tutmayı hedefliyor.

FREKANSLAR ; TURKSAT4/A : 12265/V/27500 , DİGİTURK : 178. kanal, D-SMART : 209. Kanal'dan yayın yapacak olan TV'DEN ülke geneli ve 67 ülkeden izlenebilecek.

Bu haber 4273 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()