Ege Kent Konseyleri Birliği Kuruluyor

Daha önce Türkiye Kent Konseyleri Platformu ve İzmir Kent Konseyleri Birliği' nın kurulmasına ev sahipliği yapan İzmir' deki konseyler yine bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

06 Ocak 2018 - 13:41

20 Ocak 2018 tarihinde Konak Kent Konseyi' nın ev sahipliğinde Anemin Fuar Otel' de yapılacak toplantıda "Ege Kent Konseyleri Birligi" kuruluş çalışmaları tamamlanacak. 

Konak Kent Konseyi Başkanı ve İzmir Kent Konseyleri Birliği Dönem Sözcüsü Hamit Mumcu, Ege Bölgesi'nde bulunan kent konseyleri ile birlikte bölgesel alınacak kararlarda güç birliği oluşturmak ve kent konseyleri arasında etkin iletişimi sağlamak için İzmir Kent Konseyleri Birliği toplantılarında alınan kararlar doğrultusunda bü girişime başladıklarını söyledi.  Mumcu "AB destek programı olan “Sivil Düşün”e konuyla ilgili yaptığımız başvuru da olumlu sonuçlanması da çalışmalarımız için kaynak sorununu cözmüstür." dedi.

Bu kapsamda 20 Ocak 2018 tarihinde Fuar Anemon otelde gerçekleştirilecek toplantıda Ege Bölgesi ve İzmir’deki kent konseyi başkan ve genel sekreterlerini ağırlayıp, ülkenin içinde bulunduğu kritik süreçte ve bölgesel farklılıkları, güncel gelişmeleri ve duyarlı olunan her konuda birlikte hareket etme bilincinin oluşturulması  için çalışmalara hız vereceklerini de sözlerine ekleyen Hamit Mumcu bölge birlikteliğinin sürdürülebilirliğinin sağlanmasının, sivil toplumun, dayanışmanın ve birlikteliğin önemine hep birlikte vurgu yapacaklarını da ifade etti.

Mumcu,"Bu süreçte her zaman birlikte olduğumuz İzmir Kent Konseyleri Birliği'ne ve bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Konak Belediye Başkanı Sayın Sema Pekdaş’a  teşekkür ederiz." diyerek sözlerini noktaladı. 

Bu haber 4078 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Zafer Cengiz
    4 yıl önce
    İzmir Kent Konseyleri Birliği PROJESİ\'nin kapssma alanı\'nın EGE ÇAPINDA SÜRDÜRÜLMESİ.. Kuşkusuz \'\'Çok yerinde\'\' bir yaklaşım. ANCAK İZMİR İLİ İÇİN YILLARDIR UYGULAMAYA SOKULAMAYAN \'\'İZMİR MODELİ PROJESİ\'\' Bu konuda Acilen aşılması gereken en kritik eşiktir..! Önemle Bilgilerinize.. #TAG*Medya
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()