Ege’de “3 Boyutlu Biyoarayüzler Ve Biyoterapötikler Çalıştayı” Düzenlenecek

Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölümü ve Biyomedikal Teknolojiler Anabilim Dalı ortaklığında “3 Boyutlu Biyoarayüzler ve BiyoterapötiklerÇalıştayı”gerçekleştirilecek.

25 Ekim 2017 - 10:00

Ege’de “3 Boyutlu Biyoarayüzler Ve Biyoterapötikler Çalıştayı” Düzenlenecek

Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölümü ve Biyomedikal Teknolojiler Anabilim Dalı  ortaklığında “3 Boyutlu Biyoarayüzler ve BiyoterapötiklerÇalıştayı”gerçekleştirilecek.

EÜ Mühendislik Fakültesi, Biyomühendislik Bölümü Konferans Salonu’nda 26  Ekim 2017 Perşembe günü 10.00-10.30 saatleri arasında  açılışı yapılacak olan çalıştaydayaşam bilimleri alanında kompleks problemleri çözmek üzere giderek önem kazanan 3 boyutlu teknolojiler, biyo baskılama ve biyoterapötikler üzerinde durulacak

Günümüzde 3 boyutlu teknolojiler ile özellikle rejeneratif tıp alanında büyük ilerlemeler kaydediliyor. Biyoterapötikler ile de kanser ve otoimmun rahatsızlıklar başta olmak üzere endüstriyel dünyanın başlıca hastalıklarının üstesinden gelinmeye çalışılıyor.Çalıştaykapsamında  özellikle son yıllarda giderek önemi artan monoklonal antikor biyobenzerlerininlaboratuar ölçeğinde geliştirilmesi, orta ve büyük ölçekli üretilmesi, Türkiye'deki mevcut durum konularında katılımcılarla bilgi paylaşımı gerçekleştirilecek.

Bu haber 1698 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()