Dursun Özbek Açıkladı: Terim ile...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fatih Terim iddialarıyla ilgili açıklamada bulundu.

04 Aralık 2017 - 15:41

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten son dakika Fatih Terim açıklaması yaptı. Özbek salı günü rutin toplantıları olduğunu ve Fatih Terim ile görüşmediklerini söyledi.

NTVSpor'a konuşan Dursun Özbek "Normal toplantımız var. Cumartesi günü çok üzüldük ama bu anlamda olayı speküle etmemek lazım. Salı günü rutin toplantımız olacak, söyleyeceğim bu kadar." şeklinde konuştu.

Fatih Terim ile görüşmediklerini vurgulayan Özbek, "Fatih Terim ile görüşmedik. Terim, Türk futbolu için önemli birisi ve bu konuda görüşmedik. Sayın Terim de bunu söyledi" ifadelerini kullandı.

Ayrıca taraftarlara seslenen Özbek "Hepimiz üzüldük. Taraftar bize inansın, takıma inansın, şampiyonluk yoludna en ufak bir sapmamız yok. Mayıs'ı beklememiz lazım. Tarftarımız bizi yalnız bırakmasın. Şampiyonluk onlarla gelecek." diyerek sözlerini noktaladı.

Bu haber 1333 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()