Dünyanın En İyileri 28 Mayıs’ta İzmir’e Geliyor

Dünyanın en renkli şovu ‘Life in Color’ 28 Mayıs’ta dünyanın en Dj’lerini İzmir’de ağırlıyor.

18 Nisan 2016 - 09:51

Geçtiğimiz yıllarda ‘Unleash’ ve ‘The Big Bang Tour’ şovlarıyla İstanbul’a damgasını vuran dünyanın en renkli şovu ‘Life in Color’, One Colony ev sahipliğinde yenilenen konsepti ‘Life in Color; Kingdom’ ile 28 Mayıs’ta ilk kez İzmir Arena’da gerçekleştiriliyor.

Dünyaca ünlü DJ’ler ‘W&W, Ummet Ozcan, DubVision, Kura, Sheldon Blake, 2 Faced Funks ve Özcan Sayın’ın sahne performanslarını gerçekleştiriceği ‘Life in Color: Kingdom’ binlerce müziksevere unutulmaz bir gün yaşatmaya hazırlanıyor.

Dünya turnesi kapsamında Amerika, Orta Amerika ve İngiltere’nin ardından, 28 Mayıs’ta İzmir Arena’da ve 6 Ağustos’ta İstanbul Life Park’ta gerçekleştirilicek ‘Life in Color; Kingdom’ yep yeni konsepti, muhteşem sahne şovları ve yenilenen prodüksiyonuyla müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.  

DJ’lerin yanı sıra ve yeni sahne tasarımıyla bu yıla da damgasını vurmaya hazırlanan ‘Life in Color; Kingdom’, Avrupa’nın farklı ülkelerin müzikseverleri de İzmir’de ağırlıyor.

Not Etkinlik esnasında kullanılacak olan boyalar su bazlı özel boyalar olup, sağlık açısından (tenle ve gözle temas, yutma vb. durumlarda) herhangi bir tehlike arz etmez. Su ile kolayca temizlenebilmektedir.

W&W

2007 yılında bir araya gelen Hollandalı ikili, geçtiğimiz yılki Life in Color the Big Bang Tour İstanbul performansının ardından bu kez İzmir’de! Hardwell, Armin van Buuren, Tiësto, David Guetta gibi isimler tarafından gördükleri destekle pek çok elektronik müzik severin beğenisini kazanan W&W, Life in Color Kingdom İzmir sahnesini daha da renklendirmeye hazırlanıyor!

UMMET OZCAN

Listelerin her zaman üst sıralarında yer alan başarılı parçaları ve dünyaca ünlü DJlerle gerçekleştirdiği hit ortak çalışmaları ile elektronik müzik dünyasının en gözde isimlerinden biri haline gelen Türk asıllı Hollandalı DJ Ummet Ozcan, 28 Mayıs’ta İzmir Arena’da Türk hayranlarıyla buluşuyor!

DUBVISION

“Hollow”, “Turn It Around”, “Backlash” gibi başarılı çalışmaları ile dünyanın en iyi DJ duoları arasında gösterilen ve “I Found Your Heart” şarkısının çekimlerini İstanbul’da gerçekleştirdikleri başarılı klibi ile Türkiye’de binlerce elektronik müzikseverin hayranlığını kazanan Dubvision, 28 Mayıs’ta İzmir Arena’da muhteşem bir performansla sahnede olacak!

KURA

Spinnin’ Records, Revealed Recordings, Protocol Recordings gibi elektronik müzik piyasasının en büyük plak şirketlerinden yayınladığı “King Kong”, “Makhor”, “Blow Out” gibi şarkılarıyla adından söz ettiren Portekizli DJ Kura, 28 Mayıs’ta İzmir Arena’da!

SHELDON BLAKE

Life in Color’ın rengarenk konseptine muhteşem enerjisi ve şovlarıyla apayrı bir görsellik katan Sheldon Blake, 28 Mayıs’ta sıra dışı sürprizleri ve performanslarıyla İzmirli elektronik müzikseverleri coşturmaya hazırlanıyor!

2 FACED FUNKS

“Powerbass” ve “Blackout” gibi şarkıları ve başarılı performanslarıyla adından söz ettiren elektronik müziğin sıra dışı duolarından 2Facedfunks, 28 Mayıs’ta Life in Color Kingdom İzmir’e kendi renklerini de katmaya hazırlanıyor!

ÖZCAN SAYIN

Türkiye’den yetişen en yetenekli DJ'lerden biri olan, genç yaşında yayınladığı başarılı şarkı ve remix'leriyle ön plana çıkarak 2013 yılında DJMag Talent of the Year ödülünü kazanmayı başaran Özcan Sayın, 28 Mayıs’ta Life in Color Kingdom İzmir sahnesinde!

Bu haber 1187 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()