Dünya Çocukları Heykeli'nin Açılışı Gerçekleşti

23 Nisan'da Dünya çocukları açılışı gerçekleştirildi.

23 Nisan 2017 - 14:30

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama töreninin sonunda ise Urla Cumhuriyet Meydanına Turgut Kahraman tarafından yapılan “Dünya Çocukları Heykeli”nin açılışı gerçekleşti.

Heykelin açılış kurdelesini Vali Yardımcısı Nihat Kaynar, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Turgut Kahraman, minik öğrencilerle birlikte kesti. Yaşamın çocuklarla birlikte daha güzel olduğunu ifade eden Başkan Sibel Uyar; “Bugün hem bizler için hem çocuklarımız için çok önemli bir gün. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, bu anlamlı günü geleceğimizi temsil edecek olan çocuklarımıza armağan etti. Bize düşen görevde bu bayramı en güzel şekilde kutlamaktır. Dünya Çocukları Heykelini Urlamıza armağan eden Turgut Kahraman’a da çok teşekkür ederim. Dünya çocuklarımızla güzel. Onlara yaşanabilir bir dünya bırakmak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Ayrıca “Dünya Çocukları Heykeli”nde Nazım Hikmet’in “Dünyayı Verin Çocuklara” adlı şiiri de yer alıyor.

Bu haber 704 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()