Dış Ses İzleyicisinden Tam Not Aldı

Sivil Toplum Örgütleri Derneğinin bünyesinde İmyo Tiyatrosunun sergilediği DIŞ SES isimli oyun izleyicisinden tam not aldı.

23 Nisan 2017 - 12:30

Yönetmenliğini Burak DİKİLİTAŞ'ın yaptığı oyunda iki ayrı dünyaların insanı olan biri sosyal diğeri asosyal iki kadının yaşamları anlatılıyor.

Geceye Siyaset Sanat Gazeteci ve İş Dünyasından bir çok ismin katıldığı dikkat çekti.

Bornova eski Belediye Başkanı Cengiz BULUT Gazeteci yazar Ressam Remzi DOĞAN, Sinema ve Tiyatro oyuncusu Gülay ÖZYILDIZ, Sinema ve Tiyatro öğretmeni Haluk YILDIZ ve oyucu arkadaşları, Şair Alpaslan Durma, Güzelbahçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kubilay ELAGÖZ, weecomi şirketi yön. kurulu Başkanı Naci AÇIŞ, Farklı Bir Ses Kadın Tiyatrosu oyuncuları, Genç iş adamı Siyasetçi Nebi KAYA, oyunu izlemeye gelenler arasındaydı.

Bir çok vatandaşında katıldığı gecenin sonunda STÖD Genel Başkanı Halil KOCAKABAK şunları söyledi.

Bu gibi organizasyonlar hep yapılmalı toplum bilincini arttırıcı etkinliklere destek verilmeli oyunumuzu izlemeye gelen herkese son teşekkürlerimi sunuyorum ve ayrıca bu projemizde büyük emeği olan STÖD Kadın Kolu Komitesi Başkanı Feray YOLVERİ ve STÖD üyemiz Sinan KOYUNCU'ya ayrıca teşekkür ederim dedi.

Bu haber 1597 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()