Dileği gerçek oldu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yoğun tempolu bir haftanın ardından, çalışmalarına hafta sonu da ara vermedi.

28 Mart 2016 - 09:42

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yoğun tempolu bir haftanın ardından, çalışmalarına hafta sonu da ara vermedi. Tüm Pazar mesaisini ziyaretlere ayıran Başkan Kocaoğlu; meslek odaları, kurum ve kuruluşların temsilcileriyle görüşmeler yaparken, minik bir hayranından gelen talebi de geri çevirmedi. Başkanlığı arayarak kendisiyle tanışmak isteyen 7 yaşındaki Sude Sönmez'e de randevu veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, onunla keyifli bir pazar sohbeti yaptı. Annesi Figen Sönmez ile birlikte Başkanlık makamına gelen Sude Sönmez, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını gazete ve dergilerden takip ettiğini ve kendisiyle tanışmayı çok istediğini söyledi. Başkanı karşısında görünce heyecanlanan Sude, Üçkuyular'dan metroyla geldiğini ve çok beğendiğini söyledi. Başkan Kocaoğlu ise minik hayranına “yakında tramvaya da bineceksin” müjdesini verdi. Büyüyünce fizik tedavi uzmanı olmak isteyen Sude'yi hediyeler vererek uğurlayan Başkan Kocaoğlu, yoğun geçen Pazar programına keyifli bir mola da vermiş oldu. 

 

Bu haber 912 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()