“DEÜ GSF Öğretim Elemanları Grafik Baskı ve İlistürasyon Sergisi” Ege’de sanatseverlerle buluştu

Ege Üniversitesi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında “Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Ana Sanat Dalı Öğretim Elemanları Grafik Baskı ve İlistürasyon Sergisi” Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.

20 Ekim 2017 - 14:07

“DEÜ GSF Öğretim Elemanları Grafik Baskı ve İlistürasyon  Sergisi” Ege’de sanatseverlerle buluştu

Ege Üniversitesi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında “Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Ana Sanat Dalı Öğretim Elemanları Grafik Baskı ve İlistürasyon  Sergisi” Ege Üniversitesi Prof. Dr.   Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.

Serginin açılışına Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarım Bölüm Başkanı  Prof. Dr. Zafer Özden,Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Hacı Yakup Öztuna ve sanatseverler katıldı.

Sergide eserleri yer alan akademisyenlere  “Teşekkür Belgesi”  veren Prof. Dr. Zafer Özden,  “Bu tür çalışmalarla daha çok birlikte olacağız. 7. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri bizlere çok şey kazandırdı” dedi.

Prof. Dr. Hacı Yakup Öztuna  ise “Ege Üniversitesi geçmiş dönemlerde her türlü konuda bizlere yardımcı oldu. Birlikte çok güzel çalışmalara imza attık. İleriki yıllarda daha güzel sonuçlar alacağız” dedi.

Bu haber 3775 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()