DESO Arkas Trio’yu Ağırlayacak

İzmir’deki sanatseverleri buluşturan Dokuz Eylül Üniversitesi Senfoni Orkestrası (DESO), 2017-2018 Konser Sezonu Kasım ayı programında Arkas Trio’yu ağırlayacak.

17 Kasım 2017 - 15:40

Türkiye’nin bir devlet üniversitesi bünyesinde kurulmuş ilk profesyonel senfoni orkestrası olan Dokuz Eylül Üniversitesi Senfoni Orkestrası (DESO), 2017-2018 Konser Sezonu Kasım ayı programında Arkas Trio’yu ağırlayacak. Keman sanatçısı Tuncay Yılmaz, çellist Gustav Rivinius ve piyano sanatçısı Emre Elivar’dan oluşan Arkas Trio, Şef Dariusz Mikulski’nin yönetiminde Ludwig van Beethoven’ın Üçlü Konçerto’sunu sanatseverler için seslendirecek. Konserin ikinci bölümünde ise DESO, Wolfgang Amadeus Mozart’ın Jüpiter Senfoni’sini yorumlayacak.

DESO, Arkas Holding ile Evrensel Müzik ve Sanatı Destekleme Derneği işbirliğinde 23 Kasım 2017 Perşembe günü Sabancı Kültür Merkezinde saat 20:00’da başlayacak konser, ücretsiz olarak izlenebilecek.

ALANINDA ÖNCÜ

Türkiye’nin önde gelen triolarından biri olarak 2011 yılında kurulan Arkas Trio, yurt içi ve yurt dışında ses getiren birçok konsere imza attı. Tematik konserlerini sosyal sorumluluk misyonu ile de birleştiren Arkas Trio, Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadın bestecilerin trio eserlerinden oluşan bir repertuvarı da iki yıl hem İzmir hem de İstanbul’da seslendirdi. Klasik müziğe ilgiyi artırmayı yönelik çalışmalar yapan Arkas Trio, romantik eserlerden oluşan iki CD’lik ilk albümünü 2017 sonuna kadar sanatseverlerle buluşturacak.

2017/11/5547276.jpg
Bu haber 832 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()