Deniz Yücel Neden İl Başkanlığına Soyundu?

CHP İzmir İl Kongresi'ne sayılı günler kaldı. İl başkanlığı için adayım diyenlerin sayısı 4 'e çıkarken adayların destekçileri de harıl harıl çalışıyor. Bu çalışmalar arasında ise kulislerde en çok sorulan soru, "Kendisine soru soran partililere ve basın mensuplarına ısrarla aday değilim diyen Deniz Yücel ne oldu da adaylığı kabul etti?" oldu. İşte parti kulislerinde konuşulan o iddia;

02 Ocak 2018 - 16:19

7 Ocak tarihinde yapılacak olan CHP İl Kongresi için hergün yeni bir aday ortaya çıkarken parti de hemen hemen herkes seçimin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından aday gösterilen ve adına oy istenen Deniz Yücel ve Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü arasında geçeceğine hemfikir. İki isimde sahada aktif çalışırken parti kulisleri de çalkalanıyor. Kulislerde en çok sorulan soru, "Kendisine soru soran partililere ve basın mensuplarına ısrarla aday değilim diyen Deniz Yücel ne oldu da adaylığı kabul etti?" oldu. Bunun ile ilgili çok sayıda iddia atılırken en çarpıcı olanı ise Deniz Yücel'e belediye başkanlık sözü verilmesi oldu.

Buca Belediyesi için garanti mi verildi?

Parti kulisleri Yücel'in Buca ve Büyükşehir Belediye Meclisi üyeliği görevlerinden istifa etmesine vurgu yapılarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından Buca Belediye Başkanlığı sözü verildiği iddiası ile çalkalanıyor. Bu iddiaları dillendiren kişilerin Deniz Yücel'in babası Esen Yücel'in 1999 yılında CHP Buca Belediye Başkan Adayı olmasını örnek göstermesi ise dikkat çeken bir başka olay olarak öne çıkıyor.

Piriştina'ya haksızlık

Öte yandan parti kulislerinde bu iddiaların atılmasından sonra özellikle Buca İlçe Örgütü olmak üzere çok sayıda partiliden tepki geliyor. Yücel'in insani ilişkilerindeki soğuk tavrı ile Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın özellikle esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile mahalle gezilerindeki sıcaklığı karşılaştıran partililer; "Partimizin başarılı ve insanı ilişkileri iyi olan oy arttırmak için çalmadık kapı bırakmayan bir başkanı var iken böylesi bir söz verilmesi hem partimize hemde Başkanımız Levent Piriştina'ya haksızlık olur. Önümüzde 3 seçimli bir dönem varken kimsenin partiyi kişisel hesaplarına kurban etme hakkı yok" diyerek tepkilerini dile getiriyor.

Kaynak: www.gercekhaberci.com
Bu haber 1091 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()