Deniz Seki ve Faruk Salman Çifti, Nikah İçin Yer Bakıyor

Birliktelikleri neredeyse 25 yıl öncesine dayanan Deniz Seki ve Faruk Salman çifti, evlilik yolunda dev bir adım etti. İkili, hayatlarını birleştirecekleri gün için yer bakıyor. Haberler.com, 15 Eylül 2017 Cuma

15 Eylül 2017 - 18:10

Hapishane sürecini atlatan ve evlilik yolunda adım adım ilerleyen Deniz Seki ve Faruk Salman çifti nikah yeri arayışına başladı.

NİKAH YERİ BAKIYORLAR

Birliktelikleri neredeyse 25 yıl öncesine dayanan Deniz Seki ve Faruk Salman çiftinin ne zaman evleneceği konuşulurken çiftin nikah yeri arayışına başladığı öğrenildi.

SADE BİR TÖREN TERCİH EDECEKLER

Sade bir törenle dünyaevine girmek isteyen Deniz Seki, nikah törenine sadece akrabalarını ve yakın dostlarını çağıracağı duyulan bilgiler arasında.

Bu haber 1335 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()