Deniz Seki, Nikah Masasına Oturmak İçin Kardeşi Serkan'ı Bekliyor

Önceki gün bir bankadan çıkarken görüntülenen Deniz Seki, evlilik sorularına 'Kardeşim Serkan'dan sonra ben de evleneceğim' yanıtını verdi. Haberler.com, 17 Ağustos 2017 Perşembe

17 Ağustos 2017 - 16:01

Şarkıcı Deniz Seki, önceki gün Etiler'de bulunan bir bankadan çıkarken objektiflere takıldı. Geçtiğimiz aylarda cezaevinden tahliye olup yoğun bir konser programına giren ünlü şarkıcı, bankada yaklaşık bir saat kalarak işlemlerini tamamladı.

KOLYESİ DİKKAT ÇEKTİ

Çıkışta basın mensuplarını görünce şaşıran şarkıcının boynundaki kolye dikkat çekti. Nişanlısı Faruk Salman ve kendisinin isimlerinden oluşan kolyenin ortasında sonsuzluk işareti de bulunuyor.


EVLENMEK İÇİN KARDEŞİNİ BEKLİYOR

Konser çalışmalarının devam ettiğini ve Harbiye Açıkhava konseri için oldukça heyecanlı olduğunu belirten şarkıcı, evlilik sorularına yine; "Kardeşim Serkan'dan sonra ben de evleneceğim" şeklinde cevap verdi.

 

Bu haber 1159 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()