Davutoğlu Erdoğan'ın Yanında Önemli Bir Göreve mi Getirilecek?

"Ahmet Hoca'ya binbir türlü iftira atanlar, yarın kapısını çalmaya başlar"

12 Ağustos 2017 - 13:21

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bir dönem "stratejik danışmanlığı" görevini üstlenen Atılgan Bayar, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Yakın bir zamanda Ahmet Davutoğlu'nun sistemin içinde, Reis'in yanında önemli bir görev üstleneceğini düşünüyorum" dedi. 

Bayar, sözlerinin devamında "Ahmet Hoca'ya binbir türlü iftira atanlar, yarın kapısını çalmaya başlar" ifadesini kullandı.

Bayar,  2013 yılında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ilgili olarak “Erdoğan’ı halife olarak tanıyor ve biat ediyorum” demişti. Bayar'ın bahsi geçen sözleri, kimi köşe yazarları tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Atılgan Bayar'ın konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar şöyle:

Bu haber 707 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...
Bornova’da Atatürk Oratoryosu heyecanı
Bornova’da Atatürk Oratoryosu heyecanı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()