Cumhuriyet Üniversitesi de Atatürk'ü Sildi

Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik fiziki ve siyasi saldırılar ardı ardına gelirken adı "Cumhuriyet" olan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nden skandal bir hamle geldi...

13 Eylül 2017 - 13:50

Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik fiziki ve siyasi saldırılar ardı ardına gelirken adı "Cumhuriyet" olan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nden skandal bir hamle geldi.

Cumhuriyet Üniversitesinin resmi web sitesinde eski rektör döneminde yer alan Türk bayrağı, Atatürk ve “Cumhuriyeti Seviyorum” yazısı kaldırıldı. Okulun sloganı, "Gelenekten geleceğe" olarak değiştirildi.

Cumhuriyet Üniversitesi’nin internet sitesi 2016’deki Rektörlük seçiminde oy veren öğretim üyelerinden yaklaşık % 19’nun oyunu alarak 2’nci sırada tamamlayan ve Temmuz ayının sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından rektör olarak atanan Alim Yıldız, göreve başlamasından sonra yenilendi.

Sivas’ta yayımlanan yerel Sivas Egemen gazetesinin haberine göre Rektör Alim Yıldız’ın talimatıyla yeni web sitesi tasarlandı.

Rektör Yıldız’ın göreve başlamadan önceki üniversitenin resmi web sitesinde Türk Bayrağı, Atatürk fotoğrafları, “Cumhuriyeti seviyorum” yazısı bulunuyordu.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı web geliştirme ekibi tarafından yenilenen sitede, Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğraflarının ve “Cumhuriyeti seviyorum” ifadesi kaldırıldı.

Bu haber 1942 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()