Çocukları Hastalıktan Korumanın İpuçları

Kışın kara yüzü kendini göstermeye başladı. Artık hem kendimizi hem sevdiklerimizi hastalıklara karşı korumaya daha da özen göstereceğimiz günlerdeyiz. Çocuklarımızı hastalıklara karşı korumak için yapabileceğimiz bir kaç basit öneriyi sizler için derledik.

06 Aralık 2017 - 16:21

- Çocuklarınızın temizliğe çok önem vermelerini sağlayın. Özellikle okulda sık sık ellerini sabunla yıkamalarını tembihleyin. 

 - Beslenme düzeni çocukları korumanın olmazsa olmazlarından. Düzenli bir şekilde balık tüketmelerinin yanı sıra diğer besin gruplarından da dengeli şekilde faydalanmaları mutlaka sağlanmalı. Meyve ve sebzeyi de soframızdan eksik etmeyelim. Abur cuburdan da mümkün olduğunca uzak durmalarını sağlayın.

- AVM' ler kış günlerindeki eğlence alanlarımız. Ancak kapalı ortamlar mikropların yayılması için en ideal ortamlar. Havalandırma konusunda sıkıntılı olan mekanlardan, AVM' lerden bu dönemlerde uzak durmakta yarar var. 

- Gözlerinde oluşabilecek şikayetler için zaman kaybetmeden doktorunuza görünün. Çapaklanma, kanlanma, akıntı gibi şikayetler ihmale gelmez. 

- Kalın kıyafetler yerine ince ama çok katlı kıyafetler giymelerini sağlayın. 

- Uyku düzenlerine özen gösterin.

- Tabi ki en önemlisi de huzurlu, mutlu ve sıcak bir aile ortamında büyümelerini gerektiğini unutmayın. 

Bu haber 1132 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()