Çocuklar "Evrim" Ünitesini Burda Öğreniyor

17 Aralık 2017 - 21:59 - Güncelleme: 17 Aralık 2017 - 22:26

AKP'nin müfredattan ve eğitim sisteminden silmeye çalıştığı "evrim" ünitesini, çocuklar Aydınlanma Hareketi ve Halk Komiteleri'nin düzenlediği "evrim atölyeleri"nde öğreniyor. 

Bornova Halk Komitesi ve Gericiliğe Karşı Aydınlanma Hareketi'nin düzenlediği çocuklar için evrim atölyesi bugün Bornova'da yoğun bir katılımla yapıldı.

Buenas Cafe'de çocuklar ve veliler pazar kahvaltılarını ederken, Bornova Halk Komitesi, Gericiliğe Karşı Aydınlanma Hareketi ve Nazım Hikmet Kültür Merkezi Çocuk Atölyeleri'nin çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Daha sonra, biyolog eğitmenin Dünya'nın ve canlıların evrimi ile ilgili sunumu, çocukların katkılarıyla gerçekleştirildi.

Etkinlik sonunda, farklı başlıklarda da çocuk ve ebeveyn atölyelerinin Bornova'da gerçekleştirilmesi kararı alındı.

Kaynak: haber.sol.org.tr
Bu haber 1711 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()