Çocuk Evi 26'ncı Ders Yılına Başladı

26 Yıllık deneyim ve bilgi ile Foça Belediyesi Çocuk Evi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılına başladı.

20 Eylül 2017 - 10:17

Foça Belediyesi Çocuk Evi bahçesinde düzenlenen programa Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Belediye Meclisi Üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı. 

Açılış töreninde konuşan Foça Belediyesi Çocuk Evi Müdürü ve Çocuk Gelişimi ve Eğitim Bilimi Uzmanı Dr. Sara Kefi, 25 yıl boyunca Atatürk ilke ve inkılaplarından ödün vermeyen, erdemli bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerini ve bu anlamda ellerindeki bütün imkanları kullandıklarını söyledi. 

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise yaptığı konuşmada, anlamlı bir güne daha başladıklarını belirterek, “Çocuk Evimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizmiş olduğu ilke ve inkılaplar doğrultusunda önemli bir eğitim veriyor. Çocuk Evimiz çeyrek asırdan bu yana çocuklarımıza gelecekte ülkemizi iyi bir noktaya getirecek bireyler yetiştirebilmek için bütün kadrosuyla çalışıyor” dedi. 

Başkan Demirağ, velilere de teşekkür ederek, “Çocuklarınızı bize emanet ediyorsunuz. Çocuk evimiz her geçen gün kendini yenileyen, çağdaş uygarlık düzeyinde eğitim sistemini benimseyen bir modeldir. Bunun da zaten meyvelerini hep beraber topluyoruz. Bu anlamda Foça Belediyesi Çocuk Evi Müdürümüz Dr. Sara Kefi’ye, öğretmenlerimize ve personelimize emekleri için çok teşekkür ediyor, çok değerli velilerimize de saygılarımı sunuyorum’ dedi.

Yeni Eğitim Öğretim yılının başladığı ilk günde 4-5-6 yaş öğrenci grupları aileleri ile birlikte okul bahçesinde yaratıcı sanat etkinliği yaptı. 

Bu haber 686 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()