Çiftçi gülmek için gün sayıyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Manisalı çiftçilere vaad ettiği Belenyenice Göleti inşaatında 6 ayda % 22 gerçekleşme oranına ulaşıldı. 2018 sonunda tamamlanacak proje 1170 dekar tarım arazisine can suyu verecek.

11 Ocak 2018 - 09:32

Manisalı çiftçilerin hayali sonunda gerçek oluyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Manisalı üreticilere vaad ettiği Belenyenice Göleti ve Sulaması Projesi’nde % 22 gerçekleşme oranına ulaşıldı.
Orman kesim işleri tamamlandıktan sonra haziran ayında başlanan sıyırma kazıları ile dipsavak imalatları kısa sürede bitirildi. İnşaatta enjeksiyon imalatları ile dolusavak beton imalatları ise sürüyor

Çiftçiye her yıl 1 milyon 92 bin lira kazandıracak
Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Belenyenice köyünün kuzeyindeki Çayır Deresi üzerine yapılacak gölet 1170 dekar tarım arazisini modern sulama ile tanıştıracak. Kil çekirdekli kaya dolgu tipinde inşa edilecek gövdenin talvegden yüksekliği 32 metre olacak. Gövde için toplam 259.654 m3 dolgu yapılacak.

2018 yılı sonunda tamamlanacak proje yaklaşık 10 milyon liraya mal olurken bölge ekonomisine de önemli katkı sağlayacak. Proje bitirildiğinde bölgeden dekar başına 1072.85 liralık ek gelir artışı beklenirken; ekonomiye yıllık katkısı 1 milyon 92 bin lirayı bulacak.

Bu haber 1124 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()