Çiçek Abbas Filmindeki Büyük Hata Yıllar Sonra Fark Edildi

Türk sinemasının efsaneleri arasında yer alan Çiçek Abbas filminde, nikahı basmaya gidildiği esnada minibüsü kullanan kişinin İlyas Salman olmadığı ortaya çıktı. Haberler.Com, 7 Eylül 2017 Perşembe

07 Eylül 2017 - 14:26

Başrollerinde Şener Şen ve İlyas Salman'ın rol aldığı Türk sinemasının efsaneleri arasında gösterilen 'Çiçek Abbas' filmindeki hata yıllar sonra fark edildi.

Haberler.com'un sıkı takipçileri arasında yer alan bir okuyucumuzun fark ettiği ve bizlere gönderdiği hata, 1 saat 15 dakikalık filmin sonlarına doğru cereyan ediyor.

DİREKSİYONDAKİ ÇİÇEK ABBAS DEĞİL

Buradaki bir sahnede mahalleli ile birlikte nikahı baslamaya giden Çiçek Abbas, sürüyor gibi gözüküyor. Ancak dikkatli bakınca direksiyon koltuğunda oturan kişinin Çiçek Abbas (İlyas Salman) olmadığı fark ediliyor.

Bu haber 4490 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()