CHP O Şarkı İçin Anlaştı

CHP, seçim sürecinde kullanılması düşünülen şarkılar için harekete geçti. Yıldız Tilbe’nin “Kandıramazsın Beni” şarkısı için de sanatçıyla ile ön anlaşmaya yapıldığı iddia edildi.

12 Mayıs 2018 - 11:06

Recep Tayyip Erdoğan’ın “Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” sözlerinin ardından sosyal medyada “T A M A M” kampanyası başlamıştı. Bu süreçte ise, sözlerinin içerisinde “1-2-3-4 Tamam, Daha da katlanamam” sözleri geçen Yıldız Tilbe’ye ait olan şarkı en fazla paylaşımı yapılan şarkılardan biri olmuştu .
Medya Tava’da yayımlanan habere göre; Söz konusu şarkı, paylaşımların ardından muhalefetin de ilgisini çekti. CHP şarkının kullanım hakkı için prodüksiyon şirketi ile anlaşmaya vardı. Söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait olan şarkının önümüzdeki günlerde CHP’nin seçim şarkısı olması bekleniyor.

Bu haber 1554 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()