CHP İzmir'de Sular Durulmuyor

CHP’nin 36. Kurultayı’nın yankıları uzun süre dinmeyecek gibi görünüyor. Kurultayın ardından CHP'nin İzmir'deki "ulusalcı" olarak nitelenen önemli sayıda üyesinin İYİ Parti’ye geçecekleri iddia edildi.

09 Şubat 2018 - 19:36

CHP’nin 3-4 Şubatta gerçekleştirdiği 36. Kurultayı’nda Genel Başkan Seçimlerinde yaşanan tartışmalar,  ardından Parti Meclisi’nde geçtiğimiz dönem 9 kişi ile temsil edilen İzmir’in son kurultayın ardından temsilci sayısının 4’e düşmesi ve bu dört kişiden CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ve Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger’in listeyi delerek girmesi, CHP İzmir’de suların iyice kaynamasına neden oldu.

Gerçek Haberci'nin haberine göre Yaşanan gelişmelerin ardından, CHP İzmir Örgütü’nde ulusalcı kesimin, istifa edip İYİ Parti’ye geçecekleri iddia edildi. İlerleyen günlerde özellikle Buca, Bayraklı ve Karşıyaka’da toplu istifaların yaşanacağı siyasi kulislerde yankılanmaya başlandı.

EMRE AYKUT İYİ PARTİ’YE Mİ GEÇİYOR?

CHP Buca eski Meclis Üyesi Emre Aykut’un bugün gerçekleştirdiği basın açıklamasıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevine devam etmesini doğru bulmadığını ve artık yeni bir yol arayışı olduğunu ifade ederek istifa ettiğini açıkladı. Aykut’un istifasın ardından parti kulislerinde, Aykut, İYİ Parti’ye mi geçiyor? Soruları, sorulmaya başlandı. 17 Şubatta Meral Akşener’in İYİ Parti İl Binası açılışı için İzmir’e geldiği zaman, Aykut’a rozet takacağı da bazı kesimler tarafından öne sürüldü.  

Bilindiği üzere, İYİ Parti İzmir Örgütüne,  başta MHP ve AK Parti’den çok sayıda geçiş olmuştu

Bu haber 1502 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()