CHP İl Başkan Yardımcısı Alabay: "Omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz"

CHP İzmir İl Başkan Yardımcılığı görevine gelen Adnan Alabay, “Omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

21 Şubat 2018 - 13:41 - Güncelleme: 21 Şubat 2018 - 13:46

Dün gerçekleşen CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Toplantısı’nda İl Başkanı Deniz Yücel, İl Sekreteri ve İl Eğitim Sekreterliği dışında 8 olan başkan yardımcılığı sayısını 12'ye yükseltti. Yücel, İş Dünyası, Sanayi ve Ticaretten Sorumlu il yöneticileri Cüneyt Oğuz ve Azmi Kumova ile Sendikalar ve Emek Bürolarından Sorumlu il yöneticileri Adnan Alabay ve Yaşar Erdoğdu’yu il başkan yardımcısı görevine getirdi. Esnaf ve Esnaf Odalarından Sorumlu ve Bayraklı İlçesinden sorumlu Başkan Yardımcısı görevine gelen Adnan Alabay, açıklamalarda bulundu. Alabay, “Omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“2019 YILI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR YIL” 
2019 yılı önemli bir yıl olduğunu ve bu yüzden çok çalışmaları gerektiğini vurgulayan Alabay, “Bana güvendikleri için il başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Görev alanımız belirlendi. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2019 yılı bizim için önemli bir yıl. 3 tane seçim olacak. Beraber omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz. 30 ilçemizi ve büyükşehri almak istiyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Cumhuriyet Halk Partisi’ni 50 artı 1’e taşımak istiyoruz. Bu yüzden çok çalışmalıyız” ifadelerine yer verdi.

“PARTİMİZE İVME KAZANDIRACAKTIR” 
9-10 Mart’ta yapılacak CHP Tüzük Kurultayı ilgili de konuşan Alabay, şunları kaydetti: “İlçelerimizde tüzük taslağıyla ilgili katkı koymak için komisyonlar kuruldu. İlçeler çalışmalarını bitirip, il başkanlığına sunacaklar. İl Başkanlığı da bu önerileri hazırlayıp genel merkeze gönderecek. Genel Merkezde olması gereken tüzük değişiklikleri yapacaktır. Bu da partimize ivme kazandıracaktır”
(Gerçek Haberci)

Bu haber 3717 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()