CHP Denizli Milletvekili Arslan Oğan Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, bir TV programında "Yeni bir devlet kuruyoruz" açıklamasında bulunan Ayhan Oğan hakkında Denizli'den suç duyurusunda bulundu ve hakkında yakalama kararının çıkarılmasını talep etti.

12 Ağustos 2017 - 12:09

Ayhan Oğan'ın sözlerinin Anayasal düzene karşı işlenmiş açık bir suç olduğunu belirten Milletvekili Kazım Arslan, Türk Ceza Kanununun "Anayasayı İhlal", "Devletin Birliğini ve Ülke Bütünlüğünü Bozmak" suçlarının işlendiğinin sabit olduğunu belirtti. Milletvekili Kazım Arslan, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmek üzere Denizli'de verdiği suç duyurusunda, Ayhan Oğan hakkında, Anayasamıza, TCK 309 md. ve 302 md. uyarınca cezalandırılması için acilen gerekli soruşturmanın yapılmasını, YAKALAMA KARARININ çıkarılmasını, hakkında KAMU DAVASININ açılmasını ve EN AĞIR CEZA ile CEZALANDIRILMASINI  talep ettiklerini belirtti.

Suç duyurusunda CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan'ın  yanı sıra CHP Denizli Merkezefendi İlçe Örgütü üyeleri Mehmet Şahal, Yusuf Balık, Nazmi Hava, Egemen Gümen, Adil Eriş, Kemal Gürsel'in de imzaları yer aldı.

Bu haber 565 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()