CHP'de Beklenmedik İstifa

Yeni seçilen Yüksek Disiplin Kurulu'nun CHP Genel Merkezi’nde yaptığı ilk toplantıda Banu Gençkan’ın görevinden istifa etmesi İzmir gündeminde bomba gibi düştü.

10 Şubat 2018 - 20:47

3-4 Şubat’ta gerçekleştirilen CHP'nin 36. Kurultayı’nda Yüksek Disiplin Kurulu’na Mahir Polat ile birlikte İzmir'den  giren iki isimden biri olan Banu Gençkan’ın görevinden istifa ettiği öğrenildi.  Gençkan’ın yerine Gonca Yelda Orhan yönetim kurulu toplantısına katıldığı öğrenildi.

İBB MECLİSİNİ YDK'YA TERCİH ETTİ

İzmir CHP Kulislerinde Gençkan’ın İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nden istifa etmemek için YDK üyeliğinden istifa ettiği konuşuluyor. Parti kulislerinde bu iddia konuşulurken Gençkan yaptığı açıklama ile bu iddiayı adeta teyid etti.

Gençkan yaptığı açıklamada “Genel Başkanımızın arkasındayız ve Parti organlarına saygımız sonsuz. Meclis üyeliği görevim devam ediyor. Yerelde kalıyorum devam ediyorum. Mali müşavirlik ofisim var ve yoğun bir çalışma temposu söz konusu. 2019 sürecinde YDK’da çeşitli illerde görevlendirmeler olacak. Genel siyasetin temposunda işlerimin etkilenmemesi için bir değerlendirme yaptım. Yerelde görevime sonuna kadar devam edeceğim. CHP Türkiye’nin birleştirici gücü. Her görev değerli. Yerime geçen arkadaşımızın da bu görevi çok iyi yürüteceğine inanıyorum” dedi.

Kaynak: Gerçek Haberci
Bu haber 2196 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiğ süt fiyatlarına zam
Çiğ süt fiyatlarına zam
2023 yılı faaliyet raporu kabul edildi
2023 yılı faaliyet raporu kabul edildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()