CHP Bayraklı'da Tuncelli Milletvekili Etkisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı İlçe Danışma Kurulu Bayraklı Havuz Düğün Salonunda yapıldı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, İl Başkan yardımcıları Hatice Tatlı, Ali Çalışkan, Adnan Alabay, Sedrettin Coşkuner, MYK yardımcısı Mehmet Şakir Başak, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve meclis üyelerinin katılım gösterdi.

13 Nisan 2018 - 10:31

EROL: GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLABİLİRSİN AMA ÖNEMLİ OLAN DAVA ADAMI OLMAKTIR

2019 seçimlerinin normal bir seçim değil rejim değişikliğine gidilecek olan son dönemeç olduğunu vurgulayan CHP Tunceli Milletvekili Erol, milletvekili ya da belediye başkanı olmak isteyen MYK üyeleri olduğunu belirterek, “Genel başkan yardımcılarına sesleniyorum. Kim olursa olsunlar. Hiç kimse bu partinin tabanında emek veren insanlardan daha önemli değil. Ünvanlar geçici sıfatlar kalıcı. Genel başkan yardımcısı olabilirsin ama bu partide önemli olan abi olmaktır, dava adamı olmaktır. Olursanız adam olursunuz. Yoksa olmazsınız. Bakıyoruz sürekli ardı ardına açıklamalar. Belediye başkan adayı olacaksanız niye girdiniz MYK’ya? Bu partiyi seçime kim hazırlayacak? Bir ilçe başkanının ya da yönetim kurulu üyelerinin istifa etme zorunluluğu var aday olmak için bırak koltuğunu o zaman. Kendi iç meselelerimizi çözmeliyiz. Tunceli’de seçilip seçilmeme kaygım yok. Beni Diyarbakır, Urfa, Elazığ’a gönderin. Diğer arkadaşlarımızı da oraya gönderelim. 2019 seçimlerini normal bir seçim olarak görmeyin. Rejim değişikliğine giden son dönemeç. Partimiz bu süreci seferberlik dönemi olarak görmeli. CHP’nin iktidar olma kavgasını vermeliyiz” diye konuştu.

SEÇİLMİŞLER FEDAKARLIK YAPMAK İÇİN SİYASET YAPMALI

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, konuşmasına önce Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a yaptığı hizmetler, ilçe başkanı Cemalettin Alper’e de kazandırdığı ilçe binası için teşekkür ederek başladı. Ardından seçilmişlerin fedakarlık yapmak için siyaset yapması gerektiğini belirten Milletvekili Erol, gerektiğinde koltuklardan vazgeçilmesinin bilinmesi gerektiğini söyledi.

KOLTUKLARDAN VAZGEÇMESİNİ BİLMELİYİZ

CHP’li Milletvekili Erol, “Belediye başkanını ziyaret ettim. Kendisini Bayraklı’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İlçe binamızı kazandırdığı için ilçe başkanımıza ve katkısı geçenlere teşekkür ediyorum. Genelde ilçe başkanlıkları kuytu yerlerde olur. Görünen yerlerde olmalı. Bizim köklü sorunlarımız var ama bunlara çözüm aramaya gerek yok. Bunların hepsinin çözümü tarihimizde var. Biz seçilmişler sorumluluk üstlenmek için değil fedakarlık yapmak için siyaset yapmalıyız. Koltuklardan vazgeçmesini bilmeliyiz. Partinin geleceğini kendi geleceğimiz için harcamamalıyız” diye konuştu.

MÜCADELEMİZ BİRŞEY OLMAYA DEĞİL BİRŞEY YAPMAYA ENDEKSLİ OLMALI

“CHP’yi evimiz gibi görür ve terk etmeyiz. Genel merkez yönetimine isyan ediyorum. Referandum sonuçları bir sistem değişikliği. Partili Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiş. Hala bizim arkadaşlarımızın göremediği 2019’da Türkiye’de bir rejim değişikliği sistemi olacak. Bunu göremiyoruz. Saltanatın ve hilafetin geri geldiği, İstanbul’un başkent olduğu, Alperin geri geldiğini görenler milletvekili olsanız ne olur?” diye soran CHP’li Milletvekili Gürsel Erol, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“HDP Grup Başkanvekilinin milletvekilliği en son Cumhurbaşkanına hakaretten düşürüldü. Siyasi partilerin genel başkanı cezaevinde. Bizim milletvekilimiz cezaevinde. Belediye başkanları görevden alınıyor. Yani bizim mücadelemiz bir şey olmaya değil bir şey yapmaya endeksli olmalı. Sorumluluk dönemi değil fedakarlık dönemi seçilmişler için. 32 ilde milletvekilimiz yok. CHP seçim bölgesi yalnızca İzmir İstanbul Manisa Aydın mı? Diyarbakır’da Urfa’da Hakkari’de Elazığ’da girmiyor muyuz?”

Bu haber 2997 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kılıç, “Sığacık halka kapatılıp, yabancı turiste açılacak”
Kılıç, “Sığacık halka kapatılıp, yabancı turiste...
Başkan Tugay, “Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız”
Başkan Tugay, “Kültürel mirasımızı korumak en önemli...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()