ÇEKOOP Aromaterapi Eğitimine Yoğun İlgi

15 Kasım 2017 - 13:12

Çevreci Eczacılar Kooperatifi (ÇEKOOP) tarafından düzenlenen Aromaterapi Eğitimine doktor, diş hekimi, eczacı ve eczacılık fakültesi öğrencilerden oluşan 105 sağlık profesyoneli katıldı.

Türkiye genelinde aromaterapiyi anlatan Uzman Eczacı Hülya Kayhan tarafından verilen eğitim Ege Üniversitesi kampus içerisindeki otelde düzenlendi. Mesleki eğitimlere olan ilginin her geçen gün daha da arttığına dikkat çeken ÇEKOOP 2.Başkanı Ecz. Eda Çağında,  “Eğitime katılımın yüksek olması ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Bundan sonraki eğitimlerimize de ilginin artarak devam edeceğini düşünüyorum” dedi.

Çok iyi sonuçlar alıyoruz

Aromaterapiye ilginin Türkiye genelinde artmasının bu işe gönül vermiş eczacıların emeğinin büyük olduğunu belirten Uzm. Ecz. Hülya Kayhan, “Bu eczacı arkadaşlarımız çok etik ve düzgün çalışmalar yaptılar. Aromaterapide,  ilaçların yetmediği sedef, egzama, otoimmün hastalıklar, yıllarca geçmeyen yatak yaraları, siğil, tırnak mantarı gibi rahatsızlarda çok iyi sonuçlar alınıyor” diye konuştu. 

ÇEKOOP Genel Direktörü Uzm. Ecz. Elif Süzmeçelik, aromaterapi gibi bitkisel kaynaklı tedaviler, mutlaka, bu işin 5 yıl boyunca eğitimini alan eczacılar tarafından uygulanması gerektiğini; ÇEKOOP olarak üye eczacılarımıza mesleki bilimsel çalışmaları ve yeni bilgileri aktarmak için de sürekli eğitim kapsamında çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Süzmeçelik, verdiği eğitim ile eczacılara katkı sunan Uzm. Ecz. Hülya Kayhan'a teşekkür etti.

Bu haber 845 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()