Can Yoldaşlarla En Güzel Fotoğraflar

Seferihisar Belediyesi, Seferihisar Kent Konseyi, Seferihisar Doğa ve Hayvan Dostları Derneği ortaklığıyla düzenlenen ulusal“ Can Yoldaşım” konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

04 Eylül 2018 - 10:00

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TSFS) kontrolünde düzenlenen yarışmaya 640 fotoğrafçı 2 bin 70 fotoğrafla katıldı. Yarışmanın seçici kurulunda Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü’nde Nezaket Tekin, Aydoğan Colour’dan Selvinaz Aydoğan, İFOD’tan Murat Kaptan ve TSFS Temsilcisi Metin Aras yer aldı.

Yarışmanın sonuçları Seferihisar Sığacık’ta düzenlenen Can Yoldaşım Şenliği’nde açıklandı. Aydın’dan katılan Oğuz İpçi “şevkat” isimli fotoğrafıyla yarışmanın birincisi oldu. Van’dan katılan Musa Talaşlı “hayvan sevgisi” isimli fotoğrafıyla ikinci, İstanbul’dan katılan Ahmet Mücen “dost” isimli fotoğrafıyla üçüncü oldu. Yarışmanın birincisi TFSF altın madalya ve 1500 TL, ikincisi TFSF gümüş madalya ve 1000 TL, üçüncüsü TFSF bronza madalya ve 750 TL almaya hak kazandı.

250 TL ödülden oluşan dokuz adet mansiyon ödülleri de, Hakan Yaralı, Süleyman Hülker, Kayhan Güç, Alper Tüydeş, Emre Akıllı, Gürkan Öztürk, Nazmi Çaykara, Emel Oğuz Atasoy, Emrah Yorulmaz isimlerine verildi.

Katılımın Yüksek Olması Vicdanların Körelmediğinin Bir Göstergesi

Yarışmanın tamamlanmasının ardından açıklamalar yapan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Beklediğimizin çok üzerinde bir katılım oldu. Can Yoldaşım isimli sokak hayvanları konulu bir fotoğraf yarışmasına bu kadar yüksek katılımın olması, doğayı, hayvanı seven vicdanları körelmemiş insanlarımızın ne kadar çok olduğunu bize gösterdi ve geleceğe dair umutlarımızı arttırdı. Tüm yarışmacıları gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca fotoğrafları tek tek inceleyen jüri üyelerimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

Bu haber 2582 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()