Büyük Heyecanın 5.etabı Selçuk’tan start aldı

53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu heyecanı devam ediyor. Dün Meryem Ana Tepesi’nde son bulan Marmaris Selçuk Etabı’nın ardından bugün 98 bisikletçi Selçuk – İzmir Etabı için Saint Jean Yokuşu’nda buluştu.

14 Ekim 2017 - 16:06

Büyük Heyecanın 5.etabı Selçuk’tan start aldı

53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu heyecanı devam ediyor. Dün Meryem Ana Tepesi’nde son bulan Marmaris Selçuk Etabı’nın ardından bugün 98 bisikletçi Selçuk – İzmir Etabı için Saint Jean Yokuşu’nda buluştu. 5. Etabın başlangıcını Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı yaptı.

10- 15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nda giderek sona yaklaşılıyor. Geçtiğimiz yıllarda da pek çok kez bu önemli spor organizasyonuna ev sahipliği yapan Selçuk, bu yıl dördüncü etabın bitişi, beşinci etabın başlama noktası oldu.

Selçuk’un 53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’na ev sahipliği yapmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Gerçekten çok gururluyuz. Selçuk halkı artık bisiklet turuna alıştı. Biliyorsunuz geçen yıl bu turun bitişine ev sahipliği yapmıştık. Bu yıl dördüncün etabın bitişi, beşinci etabın başlamasına ev sahipliği yaptık. Büyük bir memnuniyet duyuyoruz. UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girmiş bir Selçuk’un böylesine güzel bir organizasyon içerisinde yer almasını gerçekten çok önemsiyoruz. Tanıtım açısından da bütün dünya 53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nu izliyor. Dolayısıyla ilçemizin de reklamı yapılıyor; bölgemizin de reklamı yapılıyor. Aynı zamanda Türkiye’nin de reklamı yapılıyor. Hepimizin de bildiği gibi Selçuk gerçekten çok büyük değerlere sahip. Selçuk ilçesi başta Efes Antik Kenti,  Meryem Ana, Artemis olmak üzere İsabey Cami, Ayasuluk Kalesi ile gerçekten bir açık hava müzesidir. İlçemizin tanıtımına da bu tur vesilesiyle katkıda bulunduğu için başta Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Böylesine büyük bir organizasyonda emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, tüm kurum ve kuruluşlara halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

UNESCO Kenti Selçuk’tan start alan 166 Km’ lik Selçuk İzmir etabı  Karşıyaka’da tamamlanacak.

Bu haber 912 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()