Burgaz’da Voleybol Şöleni

MANİSA Büyükşehir Belediyespor minik bayan voleybol takımı, 12-14 Mayıs tarihleri arasında Bulgaristan’ın Burgaz şehrinde düzenlenen olan ‘Mini Voleybol Kupası’na katıldı.

18 Mayıs 2017 - 09:15

Bulgaristan’ın Burgaz şehrinde düzenlenen ‘Mini Voleybol Kupası’na Bulgaristan’dan ‘Maritsa’, ‘Velbazhd’ ve ‘Bdin-Vida’ takımları, Romanya’dan ‘Craiova’, Sırbistan’dan ‘Millenium’ ve Türkiye’den Manisa Büyükşehir Belediyespor takımı katıldı. 12-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen turnuvanın açılış törenlerinde Manisa Büyükşehir Belediyespor’u, Bulgaristan Türkiye Konsolosluğu temsilcileri de yalnız bırakmadı. Altyapı antrenörleri Selin Etker, Caner Doğançay ve Dudu Korkmaz, Manisa’yı ve Türkiye’yi bu turnuvada temsil ettikleri için mutlu olduklarını belirtti. Oyuncuların önemli bir tecrübe kazandıklarını belirten yetkililer, önemli dostlukların da kurulduğunu, Bulgaristan’ın Burgaz şehrinin tarihi ve kültürel yerlerini görme fırsatı da bulduklarını belirttiler. Büyükşehir Belediyespor antrenörleri turnuva organizatörlerine Manisa’ya özgü ürünlerin bulunduğu hediye paketi takdim ettiler. Turnuva sonunda katılım sağlayan tüm takımlara kupa verildi. Kendilerine gösterilen ilgiden çok memnun kaldıklarını belirten antrenörler Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Bu haber 1043 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()