Buca’da Balkan Rüzgarı Esecek

Buca Belediyesi’nin bu yıl 6.sını gerçekleştireceği 'Balkan Festivali' için nefesler tutuldu.

20 Eylül 2017 - 12:11

İzmir’de faaliyet gösteren 30’un üzerinde STK’nın katılımıyla düzenlenecek festival de Balkan kültürü yemeğinden müziğine iki gün boyunca Şirinyer Pazaryeri’nde sergilenecek. 22 Eylül Cuma günü yapılacak açılış Yasemin Göksu ve Suzan Kardeş konserleriyle renklenecek.

Buca Belediyesi tarafından bu yıl 6. kez düzenlenecek Uluslararası Balkan Festivali, 22 Eylül Cuma saat 16.00’de Forbes Madenci Heykeli’nden başlayıp Şirinyer Pazaryeri’ne kadar uzanacak kortej ile başlayacak. 

Şirinyer Pazaryeri’nde 16.30’daki açılış töreninin ardından saat 17.00’de Sako Band konseri ile sürecek olan festival programı 18.30’da Yasemin Göksu konseri ile devam edecek. Göksu’nun ardından Balkan müziğinin sevilen sesi Suzan Kardeş sahne alacak. Suzan Kardeş, festivalin açılış günü 22 Eylül’de Şirinyer Pazaryeri’nde saat 21.00’da düzenlenecek konserde sevenlerine müzik ziyafeti çekecek.  

Festival, ikinci günü etkinlikleri de Şirinyer Pazaryeri’nde devam edecek. Saat 15.00’de Roman Bandosu konseri ile başlayacak ikinci günde Balkanların muhteşem yemeklerinin gözler önüne serileceği Balkan Yemekleri Yarışması da düzenlenecek. Yöresel halk oyunları gösterileri gibi çeşitli aktivitelerinde yer alacağı festival Balkan müziğinin sevilen ismi İbrahim Şengöz’ün saat 21.00’de vereceği kapanış konseriyle sona erecek.

Bu haber 680 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()