Bostanlıspor Muay Thai'de İzmir Şampiyonu oldu

İzmir'in alternatif sporlarda bir numaralı amatör spor kulübü Bostanlıspor'a bu kez de Muay Thai'de İzmir Şampiyonluğu geldi...

12 Nisan 2018 - 09:56

Portföyünde 2 kez ragbi bayanlar Türkiye Şampiyonluğu, Ragbi erkekler 2. Lig Şampiyonluğu, Amarikan Futbolu 2. Lig Şampiyonluğu,  Kick Boks Türkiye İkinciliği, Beyzbol ve Softbol Türkiye Üçüncülüğü, Sualtı Ragbisi Türkiye Beşinciliği, Paletli Yüzme Türkiye Beşinciliği, Dragonda Ege Bölge Birinciliği, Basketbolda Türkiye Bölgesel Lig, 3. Lig şampiyonlukları, voleybol küçükler İzmir şampiyonluğu, hentbol küçükler İzmir şampiyonluğu, kick boks İzmir Şampiyonluğu, futbolda İzmir 1. Amatör Lig şampiyonluğu, Basketbol İzmir Şampiyonluğu, Masa Tenisi İzmir İkinciliği gibi başarıları olan Bostanlıspor bu kez de yeni branşı Muay Thai'de İzmir şampiyonluğunu elde etti. 
İlk kez bir sporcusu İzmir Okullar Şampiyonasına katılan Bostanlıspor'un aynı zamanda kick boks sporcusu olan Sercan Kutlu 57 kiloda finaldeki rakibini1. raundun 1. dakikasında diz darbesiyle nakavt ederek şampiyonluğa ulaştı.

20 Mayısta Mersin'de yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda İzmir'i temsil edecek Sercan Kutlu, Bostanlıspor, Karşıyaka ve İzmir'e altın madalya hediye etmek amacında. Türkiye Şampiyonası'nda güçlü rakipleriyle mücadele edeceğini ancak şampiyonaya kadar Bostanlıspor Kulübü'nde antrenörü Aytaç Uyanıker ile çalışacağını belirten Sercan Kutlu, "AYtaç hocam beni şampiyonaya en iyi şekilde hazırlayacak ve madalyaya ulaşacağım" dedi. 

Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, İzmir'de alternatif sporların başarılı temsilcisi olmaya devam edeceklerini dile getirirken, "Karşıyaka'ya yeni sürprizlerimiz var" dedi. 

Bu haber 1536 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()