Bostanlıspor futbol üst ve alt yapıda hamle yaptı

Bostanlıspor A Futbol takımına futbolcu yetiştirmek amacıyla oluşturulan ve akademi zihniyetiyle çalışan futbol alt yapısı meyvelerini vermeye başladı. A Takım da güçlendirildi. A futbol ve alt yapı takımlarının teknik sorumluluğunu üstlenen Mustafa Oral'ın koordine ettiği Bostanlıspor futbol alt yapısında bu sezon için küçük ve minik takımlarının yanı sıra U19 takımı da oluşturuldu.

01 Şubat 2018 - 12:54 - Güncelleme: 01 Şubat 2018 - 13:37

Geleceğin Bostanlıspor futbol takımının temellerinin sağlam atıldığını ve bunun içinde büyük emek sarf ettiklerini ifade eden başkan Avni Erboy, "Bostanlıspor futbol takımı amatör zihniyetinden asla taviz vermeyecek ve fair play olgusuyla maçlarda mücadelesini sürdürecektir. Karşıyaka'daki amatör futbol takımları ve spor kulüpleriyle kesinlikle futbolda rakip olmayacağız, önlerini kesmeyeceğiz, aksine destekte bulunacağız. Ancak ligde mücadelemizi futbolun kuralları içinde de sürdüreceğiz. Karşıyaka ve İzmir’de yapılmayan spor branşlarda da büyümeyi devam edeceğiz. Yeni şampiyonlar yetiştireceğiz. Şu anda çeşitli branşlarda milli takımlara 28 sporcu yetiştirdik. Bu sayının artması için elimizden geleni yapacağız. Yeni şampiyonlukları Karşıyaka’ya getireceğiz. Yeni branş eklemeleri yapıyor ve ilk etapta bocce de takım oluşturuyoruz. Engellilerin spor yapması için de proje üretiyoruz” dedi.
Bostanlıspor’un futbolda bu yıl başarılı sonuçlara imza atacağını belirten futbol şube sorumlusu Taner Çınar da, a futbol takımının geçen sezon tamamen gençlerle mücadele ettiğini ancak ligde ezildiğini bu nedenle de tecrübeli eski futbolcularını yeniden bünyeye kazandırıldığını ifade etti. Çınar, “A takımımız ve U19 takımımızdan ümitliyiz. Alt yapımız da artık sağlam temeller üzerinde. Mustafa Oral hocamıza güvenimiz tam. Güzel işlere imza atacağız. Ligde en az rakiplerimiz kadar iddialıyız” diye konuştu.  

 

Bu haber 1245 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()