Borusan Quartet, “Barış Çocuk” ile Sahnede

19 Aralık 2017 - 10:51

İzmir’de imkanları kısıtlı çocukları müzikle buluşturup hayallerine taşımaya çalışan ve kısa sürede büyüyen Barış Çocuk Senfoni Orkestrası oluşumu, 2017 yılının son konserini Borusan Quartet ile gerçekleştirdi.

Barış Çocuk Orkestrası Koruma ve Geliştirme Derneği, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Atlas Vakfı ve Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları işbirliğinde gerçekleştiren konserde, Amerika’da gerçekleştirilen oda müziği yarışmasında dünya birinciliği unvanını elde eden Borusan Quartet de Barış Çocuk Senfoni Orkestrası yararına sahne aldı.

Desteklerle büyüyor

Barış Çocuk Orkestrası’nın ilk günden itibaren desteklerle büyüdüğünü belirten Barış Çocuk Orkestrası Koruma ve Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selmin Günöz, “Barış Çocuk Orkestrası, herkesin ‘bir enstrüman da benden olsun’ motivasyonuyla yaptığı yardımlarla, imkanları kısıtlı çocuklarımızın hayatlarına dokunmak için kuruldu. Kısa sürede büyük ilgi gören oluşumumuz, yine desteklerle büyümesini sürdürdü. Bugün kemandan çelloya, kontrbastan nefesli çalgılara kadar pek çok enstrümana sahip, 60’ın üzerinde çocuğu bünyesinde barındıran bir senfoni orkestrasına dönüştük. Bugüne kadar bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz. İnanıyoruz ki gördüğümüz desteklerle orkestramızı büyütmeye, daha fazla çocuğumuzu sanatla tanıştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan Barış Çocuk Senfoni Orkestrası, sergiledikleri kusursuz performansla dinleyicilerden tam not alırken uzun süre ayakta alkışlandı. Ödüllü grup Borusan Quartet üyeleri ise, her zaman Barış Çocuk Orkestrası’nın yanında olacaklarını ve ortak projeleri sürdüreceklerini dile getirdiler.​

Bu haber 1135 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()