Bornovalı Çocuklar Yaz Atölyelerinde

Bornova Belediyesi Dost Bilimevi Yaz dönemi kursları başladı. 3,4,5,6 ve 7. sınıflara yönelik olarak açılan eğlenceli atölyelerle Bornovalı çocuklar yazı eğlenirken öğrenerek geçiriyor. 10 Ağustos tarihinde sona erecek kurslardan 452 öğrenci yararlanıyor.

17 Temmuz 2018 - 10:45

Bornova Belediyesi’nin eğitime destek olmak için hizmet verdiği BELGEM’de yaz dönemi Dost Bilim Evi etkinlik atölyeleri eğitime başladı. Öğrencilerin yaz tatillerini eğlenceli ve yararlı bir şekilde değerlendirmesi amacıyla açılan atölyelerde Robotik Kodlama, Scratch Eğitimi, Oyun Yazılımı, Akıl Oyunları, Matematik ve Fen Atölyeleri ile Dil ve Tarih eğitimleri veriliyor. Haziran ayında başlayan atölyelerden  452 çocuk yararlanıyor. 

 

Dost Bilimevi‘nde yaz dönemi için düzenlenen sosyal etkinlik atölyelerine 3,4,5,6 ve 7. sınıflarda okuyan öğrenciler katılıyor. Robatik Kodlama,Scratch  ve Oyun Yazılımı atölyelerinden  122 , Akıl oyunları, Matematik, Fen ve Dil atölyelerinde ise 330 öğrenci eğitim alıyor.  Çamdibi BELGEM Merkez binasında haftada 2 gün verilen kurslara katılan çocuklar yaz tatilini eğlenerek geçirmenin mutluluğunu yaşarken menun olduklarını da dile getiriyor. Yaz dönemi atölyeleri  10 Ağustos tarihinde son bulacak. 

 

Bu haber 1721 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()