Bornova Kırmızı Beyaza Boyandı

Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının yıldönümünde Bornova’da Mustafa Kemal Caddesi Türk Bayraklarıyla kırmızı beyaza boyandı. Bornova Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlediği kortej yürüyüşüne binlerce Bornovalı katıldı. Ellerindeki meşaleler ve Türk Bayraklarıyla İş Bankası viyadüklerinin altından Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyen Bornovalılar birlik ve beraberlik mesajları verdi. Şehitler nedeniyle kortej yürüyüşünün ardından başlaması planlanan 19 Mayıs konseri daha önce ilan edilen iptal kararı doğrultusunda yapılmadı.

20 Mayıs 2016 - 11:42

Bornova Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlediği kortej yürüyüşü büyük coşkuya sahne oldu. Binlerce Bornovalı Türk Bayraklarıyla yürüyüşe katılarak Mustafa Kemal Caddesi’ni kırmızı beyaza boyadı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da ailesiyle birlikte katıldığı yürüyüşte CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar da vatandaşlarla birlikte yürüdü.   Kortej’in en önünde taşınan dev Türk Bayrağı ve Atatürk resmi güzergah boyunca büyük alkış aldı. Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda sona eren yürüyüşün ardından Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila bir konuşma yaptı. Şehit haberleriyle derin bir üzüntü duyduklarını dile getiren Başkan Atila “Yitirdiğimiz canlarımızı rahmetle anıyorum. Artık şehitlerimiz, acılarımız son bulsun. Barış içinde yaşamak istiyoruz. Bu vatanı bize emanet eden bütün dünyanın saygı duyduğu Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimize layık olmak için daha çok çalışmak zorundayız” dedi.  

Bu haber 851 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()